fbpx

Linnetröja

Finsk linnetröja av ekologiskt linne

Upplev den underbara touchen av linne

Vi gör också stickat från linne i vårt eget stickrum. Linne stickat material är ett ljuvligt material. Den kombinerar de bästa egenskaperna hos linne. Linnet är varmt med svalt och svalt med varmt. Denna egenskap beror på det goda fuktintaget och värmeledningsförmågan hos linne. Linne är liknande i kemisk sammansättning till bomull, men dess struktur är mer porös, vilket gör fukt mer absorberas. Linne torkar också snabbt.

Utseende av linnemönster

Linne uppfattas som ett material som rynkor lätt. Linnetyget skrynklar verkligen lätt. Även om fibern av linne är mycket hållbar, är det också stelt. Men elasticiteten hos en väl förberedd linnetröja förhindrar överraskande effektivt rynkor. Bra linnesticka kan vara lätt, mycket fallande och hållning på samma gång.  Vi har gjort en hel del utveckling för att få dessa egenskaper ut till våra stickat. Ett utmärkt inslag i linne är att det inte förbereder elektroniskt. Detta säkerställer god nedstigning under alla förhållanden. Linne avvisar smuts, rengör lätt, inte stapla och mjukar upp och läker i bruk under åren.

Ansvarsfullt val, linnetröja tillverkad i Finland

Lin är ett ekologiskt val. Grundvatten skonas, eftersom linne inte kräver bevattning alls, men växer med kraften av regn. Lin frodas i torra grönsaksplatser, det kräver inte bevattning. Lin är också ett antibakteriellt och icke-allergiframkallande material. Upplev den lyxiga essensen av linne och njut av den härliga känslan av lin. Genom att göra bra, kommer du att få en långvarig plagg som kommer att stanna snyggt under en lång tid.

Visar 1–9 av 17

?
Den här webbplatsen samlar in information via Google Analytics. Acceptera. Kassera.
×