fbpx
Upplev den underbara touchen av linne

Linneblus känns bra på huden

Linne är ett av de äldsta klädmaterialen i världen. Traditionellt har det använts främst i tyg kläder. Det är mycket lämpligt för stickat också. Det är mycket fallande, det inte rynka som tyg kläder i ett stickat och dess känsla är cool tack vare sin utmärkta fukt stum.

Linnet stickat vi tillverkar kan tvättas antingen för hand eller med en 40 graders diskret maskintvätt. En av funktionerna i lin är att när du tvättar, är ludd bort från den, varför vi rekommenderar att tvätta den separat från andra kläder. Linneblusen kan kännas lite hård direkt efter tvätt, men den mjuknar igen snabbt i användning. Vi säger att lin bara blir bättre i tvätten.

Fri frakt, läs mer

Fri frakt till Finland och alla andra länder. Fri återbetalning till länder som anges i Tillägg till Finland.

Om du bestämmer dig för att köpa någons produkter, hoppas vi att det kommer att uppfylla dina förväntningar

Men om du är besviken på ditt val, kan du returnera produkten och vi kommer att återbetala ditt köp.  För att returnera produkten, vänligen kontakta oss, kommer vi att skicka dig en för ifylld etikett som du bara kommer att bifoga till returförsändelsen rutan. I Finland levereras returen till Postis kontor. Alla returprodukter som levereras utomlands till de angivna länderna kan levereras till vilken DHL-servicepunkt som helst.

Fri frakt och returer gäller för följande länder

Finland, Nederländerna, Belgien, Bulgarien, Spanien, Österrike, Luxemburg, Portugal, Polen, Sverige, Tyskland, Slovakien, Slovenien, Danmark, Tjeckien och Ungern

Leverans till andra länder är också gratis, men vi kan inte ordna en gratis retur.

?
Den här webbplatsen samlar in information via Google Analytics. Acceptera. Kassera.
×