fbpx

Stadtkirchen lintunika, boxmodell, ekologisk pellet

En lös stickad tunika av ekologisk bomull på temat Paul Klees målning.

Lätt och väl fallande linnetröja. Produkten har våtbehandlats under tillverkningen och krymper inte längre vid första tvätten.

 

179,00 

Välj en storlek och färg här.
Ta bort

Pil pekar i kundvagnen

När du har valt lägger du till produkten i kundvagnen. Därefter kan du automatiskt gå vidare. Du kan gå tillbaka därifrån eller gå och ge en leveransadress och välja en betalningsmetod.
Mät tabell

Mått Stasdtkirchen linne ven

Läs mer om produkten

Paul Klee målare

Paul Klee (16.9.1897 – 29.6.1940) tysk-schweizisk målare. Hans konst spelar mitt i abstrakt och scenkonst. Klee utvecklade signifikant modern konst. Hans målning, Der Stadt Kirchen, har varit en inspiration för mönstret av denna stickning tunika. Den breda, ekologiska bomullsystunkan är ett fint, brett, vackert plagg.

Paul Klee målning

Ekologiskt lin, ansvarsfullt val

Vi har många års erfarenhet av stickning och nyligen har vi förälskat oss i linne. Stickning linne är ganska utmanande, men när du kan göra det är resultatet värt ansträngningen. Vi ville välja ett annat naturmaterial utöver den merinoull vi använde. Vi ville välja mellan linne och bomull på grund av dess goda egenskaper och naturvänlighet.

Linne är antibakteriellt, det är inte allergiframkallande, det är smutsavvisande och lätt att rengöra. Som en antistatisk, behåller den sin goda härkomst under alla förhållanden.

Även om linne är hållbart som material, är stickning ganska utmanande på grund av hållbarheten hos dålig böjning. Vi har dock lyckats utveckla produktionslösningar som också gör det möjligt att göra mer mångsidiga bindningar i tröjan. Det mer porösa materialet än linnebomull absorberar fukt och torkar snabbt.

Stickning 40 år

Vi har utvecklat ett brett utbud av nya stickstrukturer under vår verksamhet. När vi designade denna produkt utvecklade vi också en stickplan som kan användas i några färger för att skapa flera nyanser av färg. Produkten är lätt och väl fallande.

Stickning tuniting instruktioner

Linne Sticka

Den naturliga material linne tröja anses ventilation. Du kan tvätta denna stickat i en 40 graders fin tvätt. Håll tröjan upp och ner, det är sömmarna som är bättre. Torka stickningsnivån och justera den till dess mätningar. Produkten har våtbehandlats under tillverkningen för att förhindra krympning. Lite ludd tas bort från produkten under tvätt, så det är lämpligt att tvätta den separat från produkter som kan påverkas av lös ludd.

Recensioner och recensioner

Det finns inga produktrecensioner ännu.

Bli först med att recensera "Stadtkirchen linnetunika, boxmodell, ekologisk pellet"

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *

?
Den här webbplatsen samlar in information via Google Analytics. Acceptera. Kassera.
×