fbpx

Girafflinika, boxmodell, ekologiskt linne

Linnetröjan beter sig något annorlunda än linnetyg. Det rynkar inte på samma sätt som tyg, men det tar fram fördelarna med linne på ett utmärkt sätt.

Om du aldrig har provat linne som sticka, rekommenderar vi dig att få denna linne vinstockar, jag tror att du kommer att älska dess trevliga funktioner.

 

129,00 

Välj en storlek och färg här.

 

Ta bort

Pil pekar i kundvagnen

När du har valt lägger du till produkten i kundvagnen. Därefter kan du automatiskt gå vidare. Du kan gå tillbaka därifrån eller gå och ge en leveransadress och välja en betalningsmetod.
Mät tabell

XS S M L XL XXL XXXL

Längd på manhusta

61 63 65 67 69 79 1 73

Omkrets för bröstet

 96 100 104 108 112 116 120

Ärmlängd från krage till manschett

44 46 48 50 52 54 56

Läs mer om produkten

Giraff linne tunika

Finsk linnetröja, 100% linne

Giraffmodellens motiv lånas från giraffen. Dess stickning är gjord med sticklösningen vi har utvecklat. Bandaget tar fram olika nyanser av färg i tunikan, även om det bara använder två garn av olika färger. Denna linnesticka var ganska svår att genomföra, men vi är nöjda med resultatet. I själva verket är denna stickningslösning resultatet av år av utveckling. På 1990-talet förberedde vi 100% linne stickat för Marimeko, som sedan väckte uppmärksamhet, även om knappast någon visste att de gjordes av oss. Sedan dess har vi utvecklat stickade tyger för att uppnå ett resultat som skulle bete sig väl, skulle det vara möjligt att producera, vara ljus och fallande och vacker utseende.

Linne i stickat

Linnetröjan beter sig något annorlunda än linnetyg. Det rynkar inte på samma sätt som tyg, men det tar fram fördelarna med linne på ett utmärkt sätt. Linnetröjan sätter sig bra, den känns bekväm på huden, eftersom den absorberar fukt väl och samtidigt är ett material som andas. Det känns coolt på sommaren, även om det också är ett varmt material som ull. Om du aldrig har provat det, nu skulle jag rekommendera att du får detta linne grejer, jag tror du kommer att älska funktionerna i produkten.

Lin ekologiskt

Linets popularitet förklaras delvis av dess ekologiska natur. Det syftar till att ersätta bomull, vars skadliga effekter är välkända. I våras hittade vi en ny tillverkare av linnegarn, vars linnegarn är eko-linne. De odlar linne själva, och använder organiska metoder vid sin tillverkning. Tillverkaren har också flera intyg som anger denna natur vänlighet.

Stickning tuniting instruktioner

Tvättning av linnemönster

Denna linneburk är våtbehandlad under beredningen för att uppnå ett högkvalitativt resultat och förhindra krympning under den första tvätten. Det finns några saker att tänka på när du tvättar den här tröjan. Linstickning kan tvättas med 40 grader. Lite ludd kan lossna blusen 2000, som du bör notera. Det är lämpligt att tvätta linneblusen i rätt riktning för att hålla sömmarna i bättre skick.  Vi rekommenderar torkning på nivån, sprids ut till rätt dimensioner. Linstickning kan cirkulera något efter tvätt, så det är lämpligt att korta den lite när du torkar ut.

Linne är känt för att bara förbättra sina egenskaper med åldern, så det är värt att ta väl hand om produkten. Omedelbart efter tvätt kan tunika känna sig lite thbernitic, men det snabbt återgår till behaglig mjukhet när den används. Det är också lämpligt att ventilera linneblusen flera gånger, den gillar den.

 

Produktkod (SKU): Gr1Kategorier: modell, , Nyckelord för linne ,

Recensioner och recensioner

Det finns inga produktrecensioner ännu.

Bli den första att granska "Giraff-linne tunika, låda modell, ekologiskt linne"

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *

?
Den här webbplatsen samlar in information via Google Analytics. Acceptera. Kassera.
×