fbpx

Bladlinlip blus med kimono sand

 

Denna linnetröja är gjord av ekologiskt linne. Det är en finsk tröja som vi har förberett oss på.

Bladmönstret är gjort med ett bandage, som kombinerar s stickningens lätthet med ett tydligt ritmönster. De trevliga egenskaperna hos linne kompletterar helheten.

 

119,00 

Välj en storlek och färg här.
Ta bort

Pil pekar i kundvagnen

När du har valt lägger du till produkten i kundvagnen. Därefter kan du automatiskt gå vidare. Du kan gå tillbaka därifrån eller gå och ge en leveransadress och välja en betalningsmetod.
Mät tabell

XS S M L XL XXL XXXL

Längd på manhusta

51 53 55 57 59 61 63

Omkrets för bröstet

 96 100 104 108 112 116 120

Bredd från manschett till manschett

68 70 72 74 76 78 80

Läs mer om produkten

Snygg ritning i texturerat mönster

Våren har varit inspirationskälla för denna Tidskriftsmodell. Dess lätthet och snygg ritning bygger på den stickteknik vi har skapat, som har utvecklats genom åren och nu har vi fått det att fungera i linne.  Denna stickningslösning har krävt att vi har en lång utveckling. Syftet har varit att skapa ett mönstermönster, där det vackert ritmönster sticka är också ljus och fallande. Det viktigaste för oss har varit att utveckla en produkt som är att ge en trevlig upplevelse till sin bärare och samtidigt är något unikt vackert.

Tillverkningsindustrins individualitet

Vi inspirerades av möjligheten att ett mycket litet sticksystem också kan ha hög bearbetning när vi gör stickat. Vi kan göra den färdiga produkten från garn. I praktiken innebär det att alla konstruktioner vi tillverkar är unika och att samma konstruktioner inte finns någon annanstans. Vid tillverkning av tygkläder kan en mycket liten tillverkare inte uppnå detta, eftersom det i de flesta fall är nödvändigt att tillfredsställa någon annans tyger. Om detta ska vara exklusivt måste beloppen vara stora.  Vi erbjuder en mängd olika färger för denna modell också. Det gör att du kan välja rätt alternativ för din smak, där du kan kombinera tröjan på ett personligt sätt för dig att markera din egen individuella personlighet. Som en liten tillverkare kan vi erbjuda sådana fördelar eftersom tillverkningssatser är aldrig särskilt stora.

Linne i stickning

Den svaga böjningsbeständighet och känsliga skrynkla motstånd av linne utgör utmaningar för sin stickning. Vi tycker att vi har lyckats hitta lösningar på detta som vi har kunnat få fram de bästa egenskaperna hos linne i den här tröjan. När stickad, rynkar linne inte lika fint som linnetyg och det kan också vara lätt och fallande. I denna linneblus presenteras dessa bästa egenskaper hos linne väl.

Naturvänligt

Den här tröjan är tillverkad av ekologiskt linne tillverkat i Italien. Vi värdesätter öppenhet och ansvarsskyldighet. Vi tillverkar produkten från själva garnet till en färdig produkt och vet var garnet kommer ifrån.

.

Stickning tröja skötselråd

Hur man tvättar denna linne tröja

Du kan tvätta denna linnetröja i en 40 graders subtil maskintvätt, upprätt sväng. Det är dock värt att notera att speciellt i den första tvätten kan stickningen lämna lite ludd och i ljusa färger lite ytfärg, så du bör överväga vilka andra kläder det är möjligt att tvätta den med. Torka den på nivån, ställ in på dess dimensioner. Om blusen är vriden under tvättningen, räta ut den när du lägger den torr. Produkten har varit våt under borta under tillverkning för att förhindra krympning i den första tvätten. Ta hand om denna stora produkt väl och göra det stanna av hög kvalitet under en lång tid. Linne läker endast med åldern om det hålls och behandlas efter dess värde.

Direkt efter tvättningen känns linnet lite jobbigt, men snart blir det behagligt mjukt igen.

Recensioner och recensioner

Det finns inga produktrecensioner ännu.

Bli den första att granska "Linne-linne blus i bladen kimonoohiha"

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *

?
Den här webbplatsen samlar in information via Google Analytics. Acceptera. Kassera.
×