fbpx

Flax linne med kimono sand

 

En grundläggande all-stay blus som du kan kombinera med linnejackor.

Denna tröja är tillverkad i vårt stickrum och är gjord av ekologisk ekologiskt linne.

 

(2 produktrecensioner)

89,00 

Välj en storlek och färg här.
Ta bort

Pil pekar i kundvagnen

När du har valt lägger du till produkten i kundvagnen. Därefter kan du automatiskt gå vidare. Du kan gå tillbaka därifrån eller gå och ge en leveransadress och välja en betalningsmetod.
Mät tabell

XS S M L XL XXL XXXL

Längd på manhusta

52 54 56 58 60 62 64

Omkrets för bröstet

96 100 104 108 112 116 120

Bredd manschett

62 64 66 68 70 72 74

Läs mer om produkten

Underbar linnetouch i tröja

Linne ärettmaterial med en behaglig känsla, absorberar effektivt fukt och torkar snabbt. Linnetröjan har en lyxig känsla eftersom den andas och känns sval även i värmen. Linne är känt för sin motståndskraft mot slitage och anses därför vara ett utmärkt material för ark, till exempel. Den negativa funktionen av lin nämns ofta som dess känsliga rynka. Det är linnets styvhet. Linnetyg bildar dock ett elastiskt förband som effektivt förebygger rynkor i linnetröjan. Linne avvisar smuts, rengör lätt, inte stapla och mjukar upp och läker i bruk under åren. Lin är också ett antibakteriellt och icke-allergiframkallande material.

Linne är ett ekologiskt val

Vid odling av lin skonas grundvattnet eftersom det inte kräver bevattning. Regn ensam är tillräckligt för att vattna gården, linne trivs i torkning livsmiljöer. Den behöver färre kemiska växtskyddsmedel, som till exempel tillverkaren av garnet vi använder inte alls. Materialet i denna linneblus är organiskt linne. Vi har gjort det från garn till färdig produkt. Vi vet också hur linne odlas och garn görs. Därför är denna produkt ansvarsfullt och öppet producerad.

Stickning tröja skötselråd

Anvisningar för tvätt av linneblus

Du kan tvätta tröjan 40% maskintvätt, med ett skonsamt program. Vänd produkten upprätt för att hålla sömmens önskemål. Denna tröja är våt-behandlas under beredning, så att den inte längre krymper under tvätt. Under den första tvätten kan en liten ludd eller ytfärg lossna. Av denna anledning är det värt att överväga vilka kläder du kan tvätta med det samtidigt. Torka produkten på nivån, ställ in på dess dimensioner. Om produkten har vridit under tvätt, kan du förkorta den till torr när du lägger ut. Linnesticka förbättras och mjukgör när den används. Denna linneblus kan vara så gott som ny under en lång tid, så länge du tar hand om det. Det är också en bra idé att ventilera tröjan flera gånger, andas naturligt material att gilla det.

Direkt efter tvättningen känns linnet lite jobbigt, men snart blir det behagligt mjukt igen.

OEM (SKU): Fx1 , , Lin , Lin , Nyckelord för Stickad Tröja , Linne Blus, Finsk

2 recensioner för Flax Linen Top kimonosha

 1. Maija (verifierad författare)

  Härlig skjorta kom idag till ett nytt hem! Riktigt bra modell och grå färg vacker. Måste vara en bra skjorta i sommarvärmen. Rekommenderar!

 2. Kara (verifierad författare)

  Jag beställde en guldtröja. Färgen är dock naturligt närmare ockra färg. Visst, det kommer att användas, även om det inte är den bästa färgen för dig.

  • Markku

   Tack Kaisu för en bra kommentar.
   Du har rätt, ockra beskriver den färgen bättre.
   Vi ändrar färgen på ockra för att namnge den.
   Jag hoppas att du är nöjd med tröjan, förresten.

Lägg till

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *

?
Den här webbplatsen samlar in information via Google Analytics. Acceptera. Kassera.
×