fbpx

Bladlindyklänning i ekologiskt linne

 

Lätt och härlig linnetröja. Upplev touchen av linne på huden.

En finsk stickklänning som bara blir bättre i bruk, eftersom linne är brukligt.

Använd menyerna nedan för att välja storlek och färg på klänningen.

159,00 

Välj en storlek och färg här.
Ta bort

Pil pekar i kundvagnen

När du har valt lägger du till produkten i kundvagnen. Därefter kan du automatiskt gå vidare. Du kan gå tillbaka därifrån eller gå och ge en leveransadress och välja en betalningsmetod.
Mät tabell

XS S M L XL XXL XXXL

Längd på manhusta

86 88 90 92 94 96 88

Omkrets för bröstet

 96 100 104 108 112 116 120

Helmanyms

100 104 108 112 116 120 124

Bredd manschett

76 78 80 82 84 86 88

Läs mer om produkten

Stickad klänning av linne

Linne är ett naturmaterial vars egenskaper har uppskattats i årtusenden. I själva verket är lin enligt uppgift en av de äldsta grödorna. Linne förbereder inte elektriskt, eftersom det absorberar mycket fukt. Tyget i bladlinlinklänningen är ganska lätt och tack vare sin oförberedda är dess nedstigning behagligt bevarad.  Den termiska ledningsförmågan hos linne är mycket bra, i värmen känns det kallt eftersom det lätt släpper ut överskottsvärme. Tyget design av linneklänning är dubbel ddouble och luften mellan det gör stickning förvånansvärt bekväm att bära även i svalare förhållanden. Mönstertyiftyget har gjorts med hjälp av vår utvecklade sticklösning, vilket gör mönstret vackert ritat utan att vara tungt.  Linne i sig är inte elastisk, vilket gör det ganska bra att hålla sin form. Dess styvhet ger linnet en känd karakteristisk, känsliga rynkor. Men spänsten hos stickat i denna linnesticka kompenserar för denna egenskap, och stickningen är inte lika känslig som tyglinna.

Ansvarslista för konsumtion

Användningen av linne är ekologisk. Det finns inget behov av extra vattning i linodling, eftersom det trivs i torrvatten livsmiljöer och det är tillräckligt för att odla den med regnvatten ensam. Detta sparar grundvatten. Vi har förberett denna linneklänning själva och garnet vi använder är ekologiskt lin. Vi har bekantat oss med odlings- och tillverkningsmetoderna hos lingarnstillverkaren och förlitar oss på dess ansvar. Vårt mål är att producera långvariga, tidlösa produkter. Som liten tillverkare är de tillverkade produkterna inte särskilt höga, vilket innebär att deras överdrivna syn inte orsakar behovet av att ge upp dem snabbt.

 

Anvisningar för stickdressvård

Skötselråd för linneklänning

Linneklänningen är våtbehandlad under beredningen för att förhindra krympning under den första tvätten. Det är en bra idé att vether det är ett slöseri med tid, eftersom det gillar det som ett naturligt material. Linfrämda egenskaper inkluderar antibakteriella och allergiframkallande egenskaper. Linne är också ett smutsavvisande material som minskar behovet av tvätt. Linneklänningen kan tvättas i 40 graders maskintvätt, med ett subtilt tvättprogram. Det är lämpligt att hålla produkten i rätt riktning vid tvätt, vilket håller sömmarna på klänningen i bättre skick. Vid tvättning bör det noteras att det kan frigöra lite ludd och den första tvätten kan släppa lite ludd och ytfärgen kan appliceras något under den första tvätten. Det är värt att ta hänsyn till om du vill tvätta andra kläder samtidigt. Det är lämpligt att torka produkten på en nivå, appliceras på dess dimensioner. Om klänningen är vriden under tvätt, kan den rätas ut när den placeras rakt. Linne läker och mjukgör när det används, så när det är väl underhållet ger det ett långvarigt plagg.

Direkt efter tvättningen känns linnet lite jobbigt, men snart blir det behagligt mjukt igen.

Recensioner och recensioner

Det finns inga produktrecensioner ännu.

Bli den första att granska "Leaf linne klänning i ekologiskt linne"

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *

?
Den här webbplatsen samlar in information via Google Analytics. Acceptera. Kassera.
×