fbpx

Giraff linneklänning, boxmodell, ekologiskt linne

 

Mönstret på Giraff linne klänning har mönstrats av en giraff.

Tack vare sin utmärkta fuktbeständighet känns stickklänningen bekväm på huden under sommaren, men dess överraskande värme å andra sidan gör den bekväm även i kallare väder. Det är värt att uppleva denna lyxiga känsla av linne.


 

169,00 

Välj en storlek och färg här.
Ta bort

Pil pekar i kundvagnen

När du har valt lägger du till produkten i kundvagnen. Därefter kan du automatiskt gå vidare. Du kan gå tillbaka därifrån eller gå och ge en leveransadress och välja en betalningsmetod.
Mät tabell

XS S M L XL XXL XXXL

Längd på manhusta

86 88 90 92 94 96 98

Omkrets för bröstet

100 104 108 112 116 120 124

Ärmlängd från krage till manschett

42 44 46 48 50 52 54

Läs mer om produkten

Giraff linne klänning

Finsk linneklänning tillverkad av 100% linne, som är gjord av ekologiskt linne.

Mönstret på Giraff linneklänning har fått sitt motiv av giraff. Stickningen är speciellt utvecklad för denna modell. Egentligen är det resultatet av en ganska lång utveckling. Vi har provat sticktekniker som lämpar sig för linne. Genom ett antal misslyckanden och framgångar har vi äntligen hittat ett tillfredsställande sätt att hantera linnegarn för denna Girafflinstickade så att vi kan vara nöjda med resultatet. Denna produkt är lätt, sjunker på lämpligt sätt. Du kan välja mellan en mängd olika alternativ som passar dig.

Hur linne beter sig i stickning

Lin funktioner inkluderar andningsförmåga, vacker glans och styrka, men dålig böjning motstånd och rätning. Alla är medvetna om rynkorna i tygerna, men det är värt att notera att produkten som tillverkas genom stickning inte rynkar lika lätt. Dålig böjningslängd orsakar extra problem för stickning, men vi har lyckats utveckla metoder för att hantera detta problem. Stickat linne har ofta setts som en slät stickning som är lättare att förbereda, men lin är också lämpligt för en annan typ av stickning, så länge de relaterade problemen kan lösas. Denna linneklänning tar fram lints goda egenskaper på ett bra sätt. Tack vare sin utmärkta fukt absorpment förmåga, stickningen klänning känns bekväm på huden under sommaren, men dess överraskande värme å andra sidan gör det behagligt även i kallare väder. Det är värt att uppleva denna lyxiga känsla av linne.

Lin och natur

Lin är en av de äldsta grödorna i världen. Det är tänkt att ha sitt ursprung i Kaukasus och är känt för att ha odlats redan under stenåldern. Linodlingen nådde sin kulmen i Finland på 1700-talet, men med framtoningen av konstfibrer upphörde nästan helt odlingen. Odlingen av lin har dock gradvis börjat vinna popularitet igen, även om den fortfarande är relativt låg i Finland. På 1990-talet använde vi linne odlas inhemskt för att göra lin stickat för Marimekko. Numera går det inte att få linnegarn från Finland, men förhoppningsvis kommer den tiden. Vår garntillverkare är i Italien. Det är en gammal traditionell lingarntillverkare som har tagit god hänsyn till naturvänlighet i all sin produktion.

Anvisningar för stickdressvård

Hur man tvättar en linneklänning

Wikipedia har rapporterat om tvättning av lin: " Linne behandlas som klädtextilier, tvätt i löst vatten i 60 eller 40 grader separat från andra, eftersom det rynkor lätt och kan lossas med ludd och ytfärg." Det är bra instruktioner, men enligt vår erfarenhet kan produkten även tvättas på maskinen med andra, så länge man tar hänsyn till eventuell uppluckring av ludd. Det är värt att tvätta produkten i rätt riktning för att hålla sömmarna i klänningen bättre. Linne är ett slitstarkt material och många människor vet bara att det förbättras i tvättar. Det är värt att ta hand om denna fina produkt noggrant för att säkerställa dess livslängd. Det är också lämpligt att ventilera linneklänningen flera gånger.

Lint tas bort från linnet under tvätt, varför vi rekommenderar att tvätta det isär. Direkt efter tvättningen känns linnet lite jobbigt, men snart blir det behagligt mjukt igen.

Produktkod (SKU): Gi4Kategorier: , Klänning , Sticka Nyckelord för Uns , Linne

Recensioner och recensioner

Det finns inga produktrecensioner ännu.

Bli den första att granska "Giraffen Linne Klänning, Box Modell, Organic Linen"

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *

?
Den här webbplatsen samlar in information via Google Analytics. Acceptera. Kassera.
×