fbpx
Merino ulljacka

Finskt stickat 

Namn:

Merinoull jakus inkluderar Blommor, Hus, Segel, Ren ,Skog och Segling boat. Modeller har olika alternativ som 50, 60 och 70 slim och 70. 70:an är en något lösare modell 50, 60 och 70 slim är något smalare. Burkarna merinoull är behagligt mjuk och stickytan är vacker och nätt tack vare den stickteknik vi använder. Dessa underbara jakut är också en bra gåva idé. De är också lämpliga som en gåva köpt tillsammans för att behaga födelsedagshjälten med en speciell och mind-testing gåva. Till exempel är det möjligt att fästa en vacker merinoull villa till varje modell. Tuoŕiniemi strävar efter hållbarhet och öppenhet. Alla våra produkter tillverkas i Finland och merinoullen källar vi från den ansvariga italienska tillverkaren Baruffa. Kolla in vår historia. Kom igen, köp den!

 

Fri frakt, läs mer

Fri frakt till Finland och alla andra länder. Fri återbetalning till länder som anges i Tillägg till Finland.

Om du bestämmer dig för att köpa någons produkter, hoppas vi att det kommer att uppfylla dina förväntningar

Men om du är besviken på ditt val, kan du returnera produkten och vi kommer att återbetala ditt köp.  För att returnera produkten, vänligen kontakta oss, kommer vi att skicka dig en för ifylld etikett som du bara kommer att bifoga till returförsändelsen rutan. I Finland levereras returen till Postis kontor. Alla returprodukter som levereras utomlands till de angivna länderna kan levereras till vilken DHL-servicepunkt som helst.

Fri frakt och returer gäller för följande länder

Finland, Nederländerna, Belgien, Bulgarien, Spanien, Österrike, Luxemburg, Portugal, Polen, Sverige, Tyskland, Slovakien, Slovenien, Danmark, Tjeckien och Ungern

Leverans till andra länder är också gratis, men vi kan inte ordna en gratis retur.

?
Den här webbplatsen samlar in information via Google Analytics. Acceptera. Kassera.
×