fbpx
Merino ull halsduk

Scarf stickad i Finland

Namn:

Merinoullhalsdukar är modellerade på Blommor, Renar, Skog och Segelbåt. Den merinoull av stickat är behagligt mjuk. Dessa vackra halsdukar är också en stor gåva idé. Passar även för en trekantsgåva. Halsdukar kan åtföljas av vackra merinoull blusar, vantar eller beanies, till exempel. Tuorinimis varumärke strävar efter hållbarhet och transparens. Alla våra produkter tillverkas i Finland och vi källa merinoull från den ansvariga italienska tillverkaren Baruffa. Utforska mer och utrymme!

 

Fri frakt, läs mer

Fri frakt till Finland och alla andra länder. Fri återbetalning till länder som anges i Tillägg till Finland.

Om du bestämmer dig för att köpa någons produkter, hoppas vi att det kommer att uppfylla dina förväntningar

Men om du är besviken på ditt val, kan du returnera produkten och vi kommer att återbetala ditt köp.  För att returnera produkten, vänligen kontakta oss, kommer vi att skicka dig en för ifylld etikett som du bara kommer att bifoga till returförsändelsen rutan. I Finland levereras returen till Postis kontor. Alla returprodukter som levereras utomlands till de angivna länderna kan levereras till vilken DHL-servicepunkt som helst.

Fri frakt och returer gäller för följande länder

Finland, Nederländerna, Belgien, Bulgarien, Spanien, Österrike, Luxemburg, Portugal, Polen, Sverige, Tyskland, Slovakien, Slovenien, Danmark, Tjeckien och Ungern

Leverans till andra länder är också gratis, men vi kan inte ordna en gratis retur.

?
Den här webbplatsen samlar in information via Google Analytics. Acceptera. Kassera.
×