Kurjenmiekka

Tämän neuloksen innoittaja on kurjenmiekka. Lähellä meidän asuntoa, Aurajoesn rannalla on paikka, jossa kurjenmiekat kukkivat aina kesäkuun aikana. Niiden ylväs olemus on ollut inspiroimassa tämän malliston luomisessa. Kuvaa klikkaamalla pääset tilaamaan tuotetta.

Myworld

Tämän kuvion suunnittelussa on katseltu laajoja näköaloja. Meidän maailmamme on hyvin monimutkainen, mutta samalla tavattoman kaunis ja harmoninen. 

Flow

Flow-tila syntyy, kun taidot ja tehtävän haastavuus ovat tasapainossa. Tämä mallin syntyessä olotila taisi olla jotain tämän kaltaista. Toivottavasti voit kokea samankaltaista fiilistä täämän tuotteen kanssa. 

Laventeli

Laventeli on voimakastuoksuinen yrttikasvi. Sen pienikukkainen kukinto loi tunnelmaa neuloksen reikäkuvion synnyttämiseen. Klikkaamalla tuotteen kuvaa, pääset tilaamaan tuotetta. 

Salvia

Huulikukkaiskasveihin kuuluvien salvioiden tunnetuin lajike lienee maustekasvina käytetty ryytisalvia. Neuleen reikäpitsiraita imitoi salvian pieniä kukintoja. Klikkaamalla kuvaa pääset tilaamaan tuotetta.