fbpx

Stadtkirchen-pellavatunika, laatikkomalli, luomupellavaa

179,00 

Luomupellavasta valmistettu väljä neuletunika, joka aiheena on Paul Kleen taulu.

Kevyt ja hyvin laskeutuva pellavaneule. Tuote on valmistuksen yhteydessä märkäkäsitelty eikä se kutistu enää ensimmäisessä pesussa.

 

Poista

Kuvaus

Mitat  XS S M L XL XXL
Miehusta pituus 69 71 73 75 77 79
Hihan pituus kauluksesta hihansuuhun 46 47 48 49 51 52
Rínnanympärys 108 114 120 126 132 138

Paul Klee taidemaalari

Paul Klee (16.9.1897 – 29.6.1940) saksalais-sveitsiläinen taidemaalari. Hänen taiteensa leikittelee abstraktin ja esittävän taiteen välimaastossa. Klee kehitti merkittävästi modernia taidetta. Hänen taulunnsa Der Stadt Kirchen on ollut tämän neuletunikan kuvioaiheen inspiroijana. Väljä luomupellavasta valmistettu neuletunika on mukavan väljä, kauniisti päälle asettuva vaate.

Paul Klee maalaus

Luomupellava, vastuullinen valinta

Meillä on vuosien kokemus neulomisesta ja viime aikoina olemme ihastuneet pellavaan. Pellavan neulominen on melko haastavaa, mutta kun siinä onnistuu, tulos on vaivan arvoinen. Halusimme valita käyttämämme merinovillan lisäksi toisen luonnon materiaalin. Halusimme valita pellavan puuvillan asemasta sen hyvien ominaisuuksiensa ja luontoystävällisyytensä takia.

Pellava on antibakteerinen, se ei ole allergisoiva, se on likaa hylkivä ja helppo puhdistaa. Antistaattisena se säilyttää hyvän laskeutuvuutensa kaikissa olosuhteissa.

Vaikka pellava on materiaalina kestävää, sen neulominen on melko haastavaa heikon taivutuksen kestävyyden tähden. Olemme kuitenkin onnistuneet kehittämään tuotannollisia ratkaisuja, jotka mahdollistavat myös monipuolisempien sidosten toteuttamisen neuleessa. Pellavan puuvillaa huokoisempi materiaali imee hyvin kosteutta ja se kuivuu nopeasti.

Neulomista 40 vuotta

Olemme kehittäneet monenlaisia uusia neulosrakenteita toimintamme aikana. Suunnitellessamme tätä tuotetta, tulimme samalla kehittäneeksi neuloksen, jolla saadaan muutamalla värillä aikaiseksi useita värisävyjä. Tuote on kevyt ja hyvin laskeutuva.

Pellavaneuleen hoito

Luonnonmateriaalina pellavaneule pitää tuulettamisesta. Voit pestä tämän neuleet 40 asteen hienopesussa. Pidä neule pesussa oikein päin, siinä neuleen saumat pysyvät parempana. Kuivaa neule tasolla ja oikaise se mittoihinsa. Tuote on valmistuksen yhteydessä märkäkäsitelty kutistumisen ehkäisemiseksi. Tuotteesta irtoa pesun yhteydessä hieman nukkaa, joten se kannattaa pestä erillään tuotteista, joita irtoava nukka saattaa haitata.

 

Lisätiedot

Koko

, , , , ,

Väri

Pellava-musta-okra, Valkoinen-musta-sininen, Vaalea vihreä-musta-vihreä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Stadtkirchen-pellavatunika, laatikkomalli, luomupellavaa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

?
Tämä sivusto kerää tietoa Google Analyticsilla. Hyväksy. Hylkää.
×