fbpx

Giraffe-pellavatunika luomupellavaa

125,00 

Pellavaneule käyttäytyy hieman eri tavalla kuin pellavakangas. Se ei rypisty samalla tavalla kuin kangas, silti se tuo erinomaisella tavalla esiin pellavan hyvät puolet.

Mikäli et ole milloinkaan kokeillut pellavaa neuleena, suosittelemme sinua hankkimaan tämän pellavatunikan, uskon sinun ihastuvan sen miellyttäviin ominaisuuksiin.

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , ,

Kuvaus

Mitat  XS S M L XL XXL
Miehusta pituus 61 63 65 67 69 71
Hihan pituus kauluksesta hihansuuhun 30 32 34 36 38 40
Rínnanympärys 88 92 96 100 104 108
Helmanympärys 96 100 104 108 112 114

Giraffe pellavatunika

Kotimainen pellavaneule, 100% pellavasta valmistettu

Giraffe-mallin kuvioaihe on lainattu kirahvilta. Tätä tuotetta voit kutsua joko pellavapuseroksi tai pellavatunikaksi. Valittavanasi on kaksi eri pituusvaihtoehtoa, kahdella eri väljyydellä olevat mitoitukset ja kaksi eri kuviokokoa. Valittavanasi on myös useampi eri vaihtoehto hihan pituudeksi. Sen neulos on toteutettu kehittämällämme neulosratkaisulla. Sidos tuo esiin eri värisävyjä tunikassa, vaikka siinä on käytetty ainoastaan kahta eriväristä lankaa. Tämä pellavaneulos oli aika vaikea toteuttaa, mutta olemme lopputulokseen tyytyväisiä. Itse asiassa tämä neulosratkaisu on vuosien kehitystyön tulosta. Valmistimme jo 90-luvulla Marimekolle 100% pellavasta neuleita, jotka silloin herättivät huomiota, tosin juurikaan kukaan ei tiennyt niiden olevan meidän valmistamia. Sen jälkeen olemme kehittäneet neuloksia saavuttaaksemme tuloksen, joka käyttäytyisi hyvin, olisi tuotannollisesti mahdollista, olisi kevyt ja laskeutuva sekä kauniin näköinen.

Pellava neuleena

Pellavaneule käyttäytyy hieman eri tavalla kuin pellavakangas. Se ei rypisty samalla tavalla kuin kangas, silti se tuo erinomaisella tavalla esiin pellavan hyvät puolet. Pellavaneule laskeutuu hyvin, se tuntuu miellyttävältä iholla, koska se imee hyvin kosteutta ja on samalla hengittävä materiaali. Se tuntuu kesällä viileältä, vaikka se on myös villan tavoin lämmin materiaali. Mikäli et ole milloinkaan kokeillut, nyt suosittelisin sinua hankkimaan tämän pellavatunikan, uskon sinun ihastuvan tuotteen ominaisuuksiin.

Pellavan ekologisuus

Pellavan suosio osaltaan selittyy sen ekologisuudella. Sillä pyritään korvaamaan puuvillaa, jonka haitalliset ympäristövaikutukset ovat hyvin tunnettuja. Löysimme tänä keväänä uuden pellavalangan valmistajan, jonka valmistama pellavalanka on eko-pellavaa. He kasvattavat pellavansa itse, ja käyttävän luonnonmukaisia menetelmiä valmistuksessaan. Valmistajalla on myös useita sertifikaatteja, jotka kertovat tästä luontoystävällisyydestä.

Pellavaneuleen pesu

Tämä pellavatunika on valmistuksen yhteydessä märkäkäsitelty laadukkaan lopputuloksen saavuttamiseksi ja ensimmäisen pesun yhteydessä tapahtuvan kutistumisen estämiseksi. Tämän neulepuseron pesussa on huomioitava muutamia seikkoja. Pellavaneuleen voi pestä 40 asteisella konepesulla. Puserosta saattaa irrota pesussa hieman nukkaa, joka kannattaa huomioida. Pellavapusero kannattaa pestä oikeinpäin, jotta saumat pysyisivät paremmassa kunnossa.  Suosittelemme kuivaamista tasolla, leviteltynä oikeisiin mittoihinsa. Pellavaneulos saattaa hieman kiertää pesun jälkeen, joten sitä kannattaa vähän oikoa kuivumaan asteltaessa. Pellava on tunnettu siitä, että sen ominaisuudet vain paranevat iän myötä, joten tuotetta kannattaa hoitaa hyvin.  Pellavapuseroa kannattaa myös tuulettaa useasti, se pitää siitä.

 

Lisätiedot

Koko

, , , , ,

Giraffe väri

6 musta – 12 sininen, 6 musta – 26 harmaa, 6 musta – 42 okra, 6 musta – 48 valkoinen, 12 sininen – 6 musta, 12 sininen – 48 valkoinen, 22 persikka – 39 vaalea vihreä, 22 persikka – 42 okra, 22 persikka – 48 valkoinen, 26 harmaa – 6 musta, 26 harmaa – 39 vaalea vihreä, 30 punainen – 48 valkoinen, 39 vaalea vihreä – 22 persikka, 39 vaalea vihreä – 26 harmaa, 39 vaalea vihreä – 42 okra, 39 vaalea vihreä – 48 valkoinen, 39 vaalea vihreä – 63 tumma vihreä, 42 okra – 6 musta, 42 okra – 22 persikka, 42 okra – 39 vaalea vihreä, 48 valkoinen – 6 musta, 48 valkoinen – 12 sininen, 48 valkoinen – 22 persikka, 48 valkoinen – 30 punainen, 48 valkoinen – 39 vaalea vihreä, 63 tumma vihreä – 39 vaalea vihreä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Giraffe-pellavatunika luomupellavaa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

?
Tämä sivusto kerää tietoa Google Analyticsilla. Hyväksy. Hylkää.
×