fbpx

Giraff linnetunika i ekologiskt linne

Linnetröjan beter sig något annorlunda än linnetyg. Det rynkar inte på samma sätt som tyg, men det tar fram fördelarna med linne på ett utmärkt sätt.

Om du aldrig har provat linne som sticka, rekommenderar vi dig att få denna linne vinstockar, jag tror att du kommer att älska dess trevliga funktioner.

 

125,00 

Välj en storlek och färg här.
Ta bort

Pil pekar i kundvagnen

När du har valt lägger du till produkten i kundvagnen. Därefter kan du automatiskt gå vidare. Du kan gå tillbaka därifrån eller gå och ge en leveransadress och välja en betalningsmetod.
Mät tabell

XS S M W XL XXL 3XL 4XL 5XL

Längd på manhusta

61    63    65    67   69    71   73 75  77

Omkrets för bröstet

88   92   96   100  104  108  112  116 120

Ärmlängd från krage till manschett

30     32    34    36    38   40   42  44  46

Läs mer om produkten

Giraff linne tunika

Finsk linnetröja, 100% linne

Giraffmönstrets motiv lånas från en giraff. Denna produkt kan kallas antingen en linneblus eller en linnedröm. Du kan välja mellan två olika längdalternativ, två olika avstånd och två olika mönsterstorlekar. Du kan också välja mellan flera olika alternativ för ärmlängd. Dess stickning är gjord med sticklösningen vi har utvecklat. Bandaget framhämar olika färgnyanser i tuunika, även om det endast använder två garn av olika färger. Denna linnesticka var ganska svår att genomföra, men vi är nöjda med slutresultatet. I själva verket är denna stickningslösning resultatet av år av utveckling. Redan på 1990-talet gjorde vi 100% av linne stickat för Maridress, som väckte uppmärksamhet, även om lite var att ingen visste att de gjordes av oss. Sedan dess har vi utvecklat stickade tyger för att uppnå ett resultat som skulle bete sig väl, vara möjligt i produktionen, vara lätta och fallande och vackra utseende.

Linne i stickat

Linnetröjan beter sig något annorlunda än linnetyg. Det rynkar inte på samma sätt som tyg, men det tar fram fördelarna med linne på ett utmärkt sätt. Linnetröjan sätter sig bra, den känns bekväm på huden, eftersom den absorberar fukt väl och samtidigt är ett material som andas. Det känns coolt på sommaren, även om det också är ett varmt material som ull. Om du aldrig har provat det, nu skulle jag rekommendera att du får detta linne grejer, jag tror du kommer att älska funktionerna i produkten.

Lin ekologiskt

Linets popularitet förklaras delvis av dess ekologiska natur. Det syftar till att ersätta bomull, vars skadliga effekter är välkända. I våras hittade vi en ny tillverkare av linnegarn, vars linnegarn är eko-linne. De odlar linne själva, och använder organiska metoder vid sin tillverkning. Tillverkaren har också flera intyg som anger denna natur vänlighet.

Stickning tuniting instruktioner

Tvättning av linnemönster

Denna lintunika har våtbehandlats under tillverkningen för att uppnå ett högkvalitativt resultat och förhindra krympning under den första tvätten. Det finns några saker att tänka på när du tvättar den här tröjan. Linnetröjan kan tvättas med en 40 graders maskintvätt. Blusen kan tvättas med en liten ludd som bör beaktas. Linneblusen ska tvättas upprätt för att hålla sömmarna i bättre skick.  Vi rekommenderar torkning på en nivå, sprids till rätt dimensioner. Linnestickan kan rotera något efter tvätt, så det är lämpligt att kortsluta den när du får geaching. Linne är känt för det faktum att dess egenskaper bara förbättras med åldern, så det är värt att ta hand om produkten väl.  Det är också en bra idé att ventilera linnetröjan flera gånger, den gillar den.

Produktnyckel (SKU): Ej tillgänglig/informationAvdelningar: ,

Recensioner och recensioner

Det finns inga produktrecensioner ännu.

Bli den första att granska "Giraff-linne tunika organiskt lin"

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *

?
Den här webbplatsen samlar in information via Google Analytics. Acceptera. Kassera.
×