fbpx

Giraffe-neuletakki, pienenempi kuvio, luomupellavaa

185,00 

Tyylikäs pellavajakku pienemmällä Giraffe kuviolla. Useita eri värejä, joista voit valita itsellesi sopivan.

Tämä pellavajakku on kevyt, mutta silti ryhdikäs. Pellavaneulos ei nukkaannu. Tuote on märkäkäsitelty, joten se ei kutistu pesussa.

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Gi6 Osastot: , , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Mitat XS S M L XL XXL
Miehusta pituus 76 78 80 82 84 86
Hihan pituus kauluksesta hihansuuhun 63 65 67 69 71 73
Rínnanympärys 96 100 104 108 112 116
Helmanympärys 100 104 108 112 116 120

Giraffe pellavajakku

Pellavajakku valmistettu omassa neulomossamme Suomessa. 100% eko-pellavaa. Voit valita kahden eri kokoisen kuvion välillä ja sopivan eri mittaisista hihavaihtoehdoista. Valmistamme pellavamekkoja kahdella eri väljyysmitoituksella, joista voit valita itsellesi mieluisan.

Tämän pellavajakun kuvioaihe on suunniteltu käyttäen hyväksi kirahvin kaunista kuviopintaa. Neuloksen kuvioaihe on aikaansaatu uudenlaisella sidosratkaisulla. Siinä värisävyt syntyvät erilaisista neuloksen pintaratkaisuista. Voit valita tuotteeseesi joko pienemmän tai isomman kuvioaiheen. Olemme varanneet runsaasti erilaisia väriyhdistelmiä, jotta voisit valita niistä mieleisesi. Se edesauttaa luomaan itsellesi omaa persoonallisuuttasi korostavan kokonaisuuden. Voit yhdistää valitsemaasi värivaihtoehtoa muihin vaatteisiisi ja näin luoda oman persoonallisen tyylisi.

Neulottu pellava

Pellava on perinteikäs materiaali, jonka käyttö välillä miltei loppui kokonaan. Pellavan käyttö väheni voimakkaasti tekokuitujen vallatessa alaa. Nykyään sen käyttö lisääntyy voimakkaasti. Eniten pellavaa käytetään kangasvaatteissa, mutta nykyään sitä on saatavana myös neuleina. Pellavan neulominen on vähän haastavampaa, kuin esimerkiksi villan. Se johtuu pellavan heikosta taivutuksen kestosta. Pellavaneulokset ovatkin ehkä juuri tästä syystä yleisimmin melko yksinkertaisia sileitä neuloksia. Olemme kehittäneet erilaisia menetelmiä tämän ongelman ratkaisemiseksi ja esimerkiksi tämän pellavatakin neuloksen kohdalla olemme onnistuneet mielestämme hyvin. Pyrkimyksenämme on saada pellavalangasta esiin sen parhaita puolia. Tämä pellavajakku on kevyt, mutta silti ryhdikäs. Pellavan miellyttävät ominaisuudet tulevat siinä esiin, eikä neulos rypisty pellavaisten kangasvaatteiden tavoin niin herkästi.

Miten hoidan pellavajakkuani

Pellava on tunnetusti materiaali, joka vain paranee käytön myötä. Tästä arvostetusta materiaalista valmistettu tuote kannattaa hoitaa arvonsa mukaisesti. Pesuohjeessa suosittelemme 40 asteen hellävaraista konepesua. Pesun yhteydessä kannattaa huomioida pellavan ominaisuus, vähäisen nukan irtaantuminen varsinkin ensimmäisen pesun yhteydessä. Siitä saattaa myös irrota hieman pintaväriä. Joten ensimmäisissä pesuissa tätä kannattaa varoa toisten vaatteiden suhteen ja ensimmäisillä kerroilla vaikkapa pestä erillään muista.  Tuote kannattaa kuivata tasolla alkuperäisiin mittoihin aseteltuna. Sitä kannattaa myös hieman oikoa, mikäli se on kiertynyt pesun aikana. Tuote on valmistuksen yhteydessä märkäkäsitelty, joka ehkäisee ensimmäisen pesun yhteydessä muuten tapahtuvaa kutistumista. Se tekee tuotteesta muutenkin laadukkaamman.

Pellava luonnon kannalta

Pellavan suosion lisääntymisen syynä miellyttävien ominaisuuksiensa lisäksi on sen luontoystävällisyys. Se on hyvä vaihtoehto puuvillalla, jonka kielteisiä ominaisuuksia luonnon kannalta on korostettu viime aikoina. Käyttämämme pellava tulee Italiasta ja sen valmistajalla on useita luontoystävällisyydestä kertovia sertifikaatteja.

 

Lisätiedot

Koko

, , , , ,

Giraffe väri

6 musta – 12 sininen, 6 musta – 26 harmaa, 6 musta – 42 okra, 6 musta – 48 valkoinen, 12 sininen – 6 musta, 12 sininen – 48 valkoinen, 22 persikka – 39 vaalea vihreä, 22 persikka – 42 okra, 22 persikka – 48 valkoinen, 26 harmaa – 6 musta, 26 harmaa – 39 vaalea vihreä, 30 punainen – 48 valkoinen, 39 vaalea vihreä – 22 persikka, 39 vaalea vihreä – 26 harmaa, 39 vaalea vihreä – 42 okra, 39 vaalea vihreä – 48 valkoinen, 39 vaalea vihreä – 63 tumma vihreä, 42 okra – 6 musta, 42 okra – 22 persikka, 42 okra – 39 vaalea vihreä, 48 valkoinen – 6 musta, 48 valkoinen – 12 sininen, 48 valkoinen – 22 persikka, 48 valkoinen – 30 punainen, 48 valkoinen – 39 vaalea vihreä, 63 tumma vihreä – 39 vaalea vihreä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Giraffe-neuletakki, pienenempi kuvio, luomupellavaa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

?
Tämä sivusto kerää tietoa Google Analyticsilla. Hyväksy. Hylkää.
×