fbpx

Lehti-pellavapusero kimonohiha

119,00 

 

Tämä pellavaneule on luomupellavaa. Se on suomalainen neule, jonka olemme itse valmistaneet.

Lehti-malli on toteutettu sidoksella, jossa neuloksen keveys yhdistyy selkeästi piirtyvään kuvioneuleeseen. Pellavan miellyttävät ominaisuudet täydentävät kokonaisuuden.

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

MitatXSSMLXLXXL
Miehusta pituus515355575961
Leveys hihansuusta – hihansuuhun687072747678
Rínnanympärys98100104108112116

Kuvioneuleen siisti piirtyminen

Kevät on ollut tämän Lehti-mallin inspiraation lähteenä. Sen keveys ja kuvion siisti piirtyminen perustuu luomaamme neuletekniikkaan, jota on vuosien varrella kehitelty ja nyt olemme saaneet sen toimimaan myös pellavaneuleessa.  Tämä neulosratkaisu on vaatinut meiltä pitkän kehitystyön. Tavoitteena on ollut luoda kuvioneule, jossa kauniisti piirtyvä kuvioneulos on samalla myös kevyt ja laskeutuva. Tärkeintä meille on ollut kehittää tuote, joka on antaa miellyttävän kokemuksen kantajalleen ja on samalla jotain yksilöllisen kaunista.

Valmistuksen yksilöllisyys

Meitä inspiroi se mahdollisuus, että neuleita valmistaessa myös hyvin pieni neulomo kykenee korkeaan jalostusasteeseen. Pystymme valmistamaan valmiin tuotteen langasta. Se käytännössä tarkoittaa sitä, että kaikki valmistamamme mallit ovat yksilöllisiä, eikä niitä samaa kuosia löydy muualta. Kangasvaatteiden valmistuksessa tähän tavoitteeseen ei kovin pieni valmistaja kykene, koska useimmissa tapauksissa on tyydyttävä jonkun toisen tekemiin kankaisiin. Mikäli tämä halutaan yksinoikeudella, määrien pitää olla suuria.  Tarjoamme tähänkin malliin useita eri värivaihtoehtoja. Se mahdollistaa valitsemaan juuri omaan makuun sopivan vaihtoehdon, jossa voit yhdistelemällä neulepuseroa juuri sinulle persoonallisella tavalla muihin vaatteisiisi korostaa omaa yksilöllistä persoonaasi. Pienenä valmistajana voimme tarjota tällaisia etuja, koska valmistussarjat eivät milloinkaan ole kovin suuria.

Pellava neuloksena

Pellavan heikko taivutuksenkesto ja herkkä rypistyvyys asettavat sen neulomiselle haasteita. Mielestämme olemme onnistuneet löytämään tähän ratkaisuja, joilla olemme pystyneet tuomaan tässä neulepuserossa esiin pellavan parhaita ominaisuuksia. Neulottuna pellava ei rypisty niin herkästi kuin pellavakangas ja se on voi olla myös kevyttä ja laskeutuvaa. Tässä pellavapuserossa nämä pellavan parhaat ominaisuudet tulevat hyvin esille.

Miten tämä pellavapusero tulisi pestä

Voit pestä tämän pellavaneuleen 40 asteen hienovaraisessa konepesussa, oikeinpäin käännettynä. On kuitenkin hyvä huomioida, että varsinkin ensimmäisessä pesussa neuleesta voi lähteä vähän nukka ja kirkkaissa väreissä hieman pintaväriä, joten kannattaa harkita, minkä muiden vaatteiden kanssa se on mahdollista pestä. Kuivaa se tasolla mittoihinsa aseteltuna. Mikäli pusero on kiertynyt pesun aikana, suorista se asetellessasi sitä kuivumaan. Tuote on valmistuksen yhteydessä märkäkäsitelty estämään sen kutistumista ensimmäisissä pesuissa. Hoida tätä hienoa tuotetta hyvin, niin saat sen pysymään laadukkaana kauan. Pellava vain paranee iän myötä, mikäli sitä pidetään ja hoidetaan arvonsa mukaisesti.

Luontoystävällisyys

Tämä neulepusero on valmistettu italiassa valmistetusta luomupellavasta. Arvostamme läpinäkyvyyttä ja vastuullisuutta. Valmistamme tuotteen itse langasta valmiiksi tuotteeksi ja tiedämme mistä lanka tulee.

 

Lisätiedot

Koko

, , , , ,

Väri

6 musta – 12 sininen, 6 musta – 26 harmaa, 6 musta – 39 vaalea vihreä, 6 musta – 48 valkoinen, 30 punainen – 48 valkoinen, 48 valkoinen – 26 harmaa, 48 valkoinen – 39 vaalea vihreä, 48 valkoinen – 42 okra, 48 valkoinen – 63 vihreä, 63 vihreä – 39 vaalea vihreä, 63 vihreä – 42 okra

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lehti-pellavapusero kimonohiha”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

?
Tämä sivusto kerää tietoa Google Analyticsilla. Hyväksy. Hylkää.
×