fbpx

Blad-linne tunika av ekologiskt lin

Ansvarsfullt mode, stickad tunika från naturbesparande material.

129,00 

Välj en storlek och färg här.
Ta bort

Pil pekar i kundvagnen

När du har valt lägger du till produkten i kundvagnen. Därefter kan du automatiskt gå vidare. Du kan gå tillbaka därifrån eller gå och ge en leveransadress och välja en betalningsmetod.
Mät tabell

XS S M L XL XXL XXXL

Längd på manhusta

58 60 62 64 66 68 70

Omkrets för bröstet

 96 100 102 104 108 112 116

Ärmlängd från krage till manschett

49 51 53 55 57 59 61

Läs mer om produkten

Gott humör finsk linnetunika

Mönstret av denna linne sticka har använt ett förband som vi har utvecklat som tar fram det känsliga mönstret vackert, upprätthålla lätthet av produkten och ger linne vasdo en nedstigning. Linne är resistent mot konsumtion, är andas, mycket fuktabsorberande och värme-ledande. Linne känns varmt med sval luft och svalt med varm luft. Lin funktioner inkluderar också antibakteriell och icke-allergiframkallande. Linne förbereder inte elektriskt eftersom det absorberar mycket fukt. Tack vare detta behåller tunikan sin nedstigning under alla förhållanden.

Stickat linne

Linfibrerna är mycket starka, men deras rupid är svag. Linfibrer är styv och oflexibel. På grund av dessa kvaliteter är stickning av lin inte särskilt lätt. Tack vare de metoder vi har utvecklat har vi dock lyckats bra med det. Linne är känt för att skrynkla lätt. Detta är särskilt tydligt i linnetyger, men elastique av stickningen absorberar denna rynka förvånansvärt effektivt. Linnegarn är väl lämpad för stickning i rätt typer av bandage. Den kombinerar de goda egenskaperna hos lin med elastiness av stickningen för att göra plagget behagligt.

Linnetröja är en ansvarsfull sourcing

Vi tillverkar denna produkt själva och linne som används i det är ekologiskt linne. Lin frodas i torra livsmiljöer och kräver inte bevattning. Därför skyddar odling av lin grundvatten. Trådtillverkaren av denna produkt använder inte kemiska bekämpningsmedel för att växa och strävar efter att ta hänsyn till naturvänlighet i alla skeden av tillverkningen.

Stickning tuniting instruktioner

Hur man tar hand om din linnetröja

Linne är mycket resistent mot mikrober, särskilt när det är rent. Linne är också smutsavvisande. Materialet i naturen gillar ventilation, så det är en bra idé att ventilera linne tunia ofta. Tunikan kan tvättas i 40 grader med ett skonsamt program på maskinen. Även linne inte stapla i bruk, ludd kan lossna, särskilt under den första tvätten. Vissa färger kan lossna något från ytfärgen vid första tvättningen. Så du bör tänka på vilka kläder som kan tvättas samtidigt som linnevinäger. Det är en bra idé att hålla tunika i höger tvätt. Det rekommenderas att torka den på nivån, inställd på dess dimensioner. Om tunikan är vriden i tvätten rekommenderas att kortladda den när den står. Linne läker och mjuknar under användning och, när det underhålls väl, förblir av hög kvalitet under lång tid.

Recensioner och recensioner

Det finns inga produktrecensioner ännu.

Bli den första att granska "Leaves-linne tunika organiskt lin"

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *

?
Den här webbplatsen samlar in information via Google Analytics. Acceptera. Kassera.
×