fbpx

Lehdet-pellavatunika luomupellavaa

129,00 

Vastuulista muotia, neuletunika luontoa säästävästä materiaalista.

 

 

 

 

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Le1 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Mitat  XS S M L XL XXL
Miehusta pituus 58 60 62 64 66 68
Hihan pituus kauluksesta hihansuuhun 49 51 53 55 57 59
Rínnanympärys 96 100 104 108 112 116

 

Hyvän mielen kotimainen pellavatunika

 

Tämän pellavaneuleen kuvioinnissa on käytetty kehittämäämme sidosta, joka tuo herkän kuvion kauniisti esiin, säilyttäen tuotteen keveyden ja antaen pellavasidokselle laskeutuvuutta. Pellava kestää kulutusta, on hengittävää, hyvin kosteutta imevää ja lämpöä johtavaa. Pellava tuntuu lämpöiseltä viileällä ilmalla ja viileältä lämpimällä ilmalla. Pellavan ominaisuuksia ovat myös antibakteerisuus ja allergisoimattomuus. Pellava ei varaudu sähköisesti, koska se imee runsaasti kosteutta. Tämän ansiosta tunika säilyttää laskeutuvuutensa kaikissa olosuhteissa.

 

Neulottu pellava

 

Pellavakuidut ovat erittäin lujia, mutta niiden murtovenymä on heikko. Pellavakuitu on jäykkää ja joustamatonta. Johtuen näistä ominaisuuksista, pellavan neulominen ei ole kovin helppoa. Kehittämiemme menetelmien ansiosta olemme kuitenkin onnistuneet siinä hyvin. Pellavan tiedetään rypistyvän helposti. Tämä ilmenee erityisesti pellavakankaissa, mutta neuleen elastisuus vaimentaa tätä rypistymistä yllättävän tehokkaasti. Pellavalanka soveltuu oikeanlaisissa sidoksissa hyvin neuleeksi. Siinä yhdistyvät pellavan hyvät ominaisuudet ja neuloksen elastisuus tekee vaatteesta miellyttävän.

 

Miten hoidat pellavaneulettasi

 

Pellava kestää hyvin mikrobeja varsinkin puhtaana. Pellava on myös likaa hylkivä. Luonnon materiaali pitää tuulettamisesta, joten pellavatunikaa kannattaa tuulettaa usein. Tunikan voi pestä 40 asteessa hellävaraisella ohjelmalla koneessa. Vaikka pellava käytössä ei nukkaannu, siitä saattaa irrota nukkaa varsinkin ensimmäisessä pesussa. Joistain väreistä saattaa irrota hieman pintaväriä ensimmäisen pesun yhteydessä. Kannattaa siis miettiä mitä vaatteita pystyy pesemään samanaikaisesti pellavatunikan kanssa. Tunika kannattaa pitää oikeinpäin pesussa. Suositeltavaa on kuivattaa se tasolla mittoihinsa aseteltuna. Mikäli tunika on kiertynyt pesussa, kannattaa se oikoa kuivumaan aseteltaessa. Pellava paranee ja pehmenee käytön yhteydessä ja hyvin hoidettuna se pysyy laadukkaana pitkään.

 

Pellavaneule on vastuullinen hankinta

 

Valmistamme tämän tuotteen itse ja siinä käytetty pellava on luomupellavaa. Pellava viihtyy kuivahkoilla kasvupaikoilla, eikä se vaadi keinokastelua. Sen tähden pellavan viljely suojelee pohjavesiä. Tämän tuotteen langan valmistaja ei käytä kasvattamiseen kemiallisia torjunta-aineita ja pyrkii huomioimaan luontoystävällisyyden kaikissa valmistuksen vaiheissa.

 

Lisätiedot

Koko

, , , , ,

Väri

6 musta – 12 sininen, 6 musta – 26 harmaa, 6 musta – 39 vaalea vihreä, 6 musta – 48 valkoinen, 30 punainen – 48 valkoinen, 48 valkoinen – 26 harmaa, 48 valkoinen – 39 vaalea vihreä, 48 valkoinen – 42 okra, 48 valkoinen – 63 vihreä, 63 vihreä – 39 vaalea vihreä, 63 vihreä – 42 okra

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lehdet-pellavatunika luomupellavaa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

?
Tämä sivusto kerää tietoa Google Analyticsilla. Hyväksy. Hylkää.
×